Naar de bergen
Door: gienie
Blijf op de hoogte en volg lotus
01 Augustus 2009 | China, Chengdu
VERS geperst MANGO sap VERS geperst perzik sap
Yoghurt met dikke stukken verse mango, watermeloen, banaan,perzik, aarbei
Pannenkoekje voor mama toast met eitje voor zeuntie
WE ZULLEN JULLIE DEZE SCHITTERENDE BRUNCH FOTOOS ONTHOUDEN WANT WE WILLEN NATUURLIJK
GEEN PROBLEMEN VEROORZAKEN , als jullie net je bruine boterhammetje kaas en hagelslag achter de kiesjes hebbben......
het is zowaar opgehouden met regenen en tis drukkend warm, meteen is de straat weer gevuld met mensen en spelende kinderen, heerlijk
We hebben vandaag geregeld dat we 2 dagen de bergen in gaan
HOE STOER..............
met een chinese groep
We gaan naar de grote BOEDDHA in LESHAN 71 meter hoog, daarna rijden we naar de HEILIGE BERG, sboeddhistisch bolwerk met meer dan 100 tempels hoog in de bergen .
3200 verschillende soorten vegatatie komen voor deze berg Tevens leven hier nog grote groepen apen
dus jullie nu 2 dagen rust geen sterke verhalen van onze kant, en wij site seeing met de lokals
IK BEN HEEL BENIEUWD, maar leverd vast weer machtige verhalen op
lieverds dikke sjinese smok vanf het dak terras waar het inmiddels stikdonker is
ciao
LIEFS BOAZ LOTUS
01 Augustus 2009 - 14:30
Nicky:
Ik dacht zus en neef als echte bergbeklimmers, tuigjes om, haken, spijker en koorden mee dat brengt stof tot mooie verhalen totdat ik las: " dan RIJDEN we naar boven."
Dat hebben jullie beter geregeld ;-)
We wensen jullie heel erg veel plezier en we zullen de verhalen wel lezen en de foto's wel zien.
Groetjes en liefs uit Almelo
XX -
01 Augustus 2009 - 14:42
Paul:
Let je goed op zeuntje bij die apenkolonie? -
02 Augustus 2009 - 18:45
Tammy:
hey lieverds, mooi foto's hebben jullie al weer..
met de kleine nep koe gaat het goed!!
dikke vette knuffel en kussen van onsxxx -
03 Augustus 2009 - 18:27
Casper: