Tashi Delek
Door: gienie
Blijf op de hoogte en volg lotus
05 Augustus 2009 | Nederland, Amsterdam
vanmorgen om 5 uur opgestaan in donker afscheid genomen van Chengdu,
Veel gedoe op vliegveld maar toch eindelijk met tickets { die we daar moeten afhalen } naar de gate
China aire lines
we hebben een spectaculaire vlucht gehad, strak blauwe lucht en hoge bergen toppen met sneeuw die door de wolken heen kwamen
ongeveer 1,30 vliegen de gids stond ons op te wachten en we kregen een hele bijzondere witte sjaal aangeboden, hij hing hem om onze nek.
Boaz is erg ziek op dit moment.begon al met wit smoeltje op airport in Chengdu, en werd tijdens het vliegen en de reis hierheen steeds erger
kan geen eten binnen houden en heeft koorts,
bij aankomst speciale thee ontvangen op natuurbasis om AMS tegen te gaan
Acuut Mountain Sickness, die heeft hij nog wel kunnen drinken
heeft de hele dag geslapen
heb net wat mango sap gebracht en wat fruit
De eesrte indruk in overweldigend, om alles in het echt te zien,
net mensen ontmoet die ook naar kathmandu willen , dus wellicht om kosten te drukken samen reizen,
je mag ivm nieuwe regels geen stap zonder gids zetten dussssssssssss.
maar eerst heb ik andere zorgen
we houden jullie op de hoogte, de arts is ingelicht dus hulp { indien nodig } is nabij
Groet lieve kussen en tot gauw
love2u vanaf het dak van de wereld we kijken uit op potala palleis..
05 Augustus 2009 - 13:53
Nicky:
Dat is niet zo mooi allemaal. Heel veel beterschap en stertke gewenst vanuit Almelo
XXXX -
05 Augustus 2009 - 14:12
Dorothé:
Dag dappere reizigers,
Wat in een paar dagen tijd weer in jullie leven gebeurd is! Ik vond de overgang van Italië naar Dalfsen al weer een hele stap... Laat maar snel horen hoe het met Boaz gaat, veel wensen voor beterschap en liefs, D. -
05 Augustus 2009 - 15:49
Hanke&Ron:
Jullie reiservaringen zijn weer super en dat wij er gewoon live bij zijn, heel apart!!!!
Met Boaz zijn gedoetje is wat minder natuurlijk, hopelijk knapt hij gauw weer op.
Groetjes en heel veel liefs uit Nijverdal. -
05 Augustus 2009 - 18:54
Sabrina:
he gatver voor boaz zeg! hou um goed in de gaten he, maar dat doe je wel. hoop dat ie gauw weer beter is en van de overweldiging kan genieten!! dikke kus voor boaz en natuurlijk voor mijn dinnetje
xxxxxx -
05 Augustus 2009 - 18:58
Hèlen En Jan:
Dat is even schrikken nu
zeuntie ziek is. Te veel inspanning gehad tijdens de bergetappe?
Fijn dat jullie nu in Tibet zijn. We hopen dat jullie zien wat erop het verlanglijstje staat. Veel sterkte samen. Dikke pakkerd. Hèlen en Jan. -
05 Augustus 2009 - 18:58
Hèlen En Jan:
Dat is even schrikken nu
zeuntie ziek is. Te veel inspanning gehad tijdens de bergetappe?
05 Augustus 2009 - 19:50
Riekje:
Heel veel beterschap voor boaz....
hopelijk is hij snel weer opgeknapt....
sorry voor het niet eerder reageren,hoor je nog wel...
veel liefs en reisplezier nog van riekje. -
05 Augustus 2009 - 20:29
Ilze Cees Mirjam:
beterschap voor boaz!!
en nog veel plezier!!
liefs van ons -
06 Augustus 2009 - 20:56
Hai Liefste Lieverds:
sneu dat foekje ziek is,
druk maar een paar extra pilletjes onder de tong...ahhhh
hou van jullie, poek gaat goed!
KUSSSSSS en dikke knuffel
tammy