Nameste - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van lotus - WaarBenJij.nu Nameste - Reisverslag uit Kathmandu, Nepal van lotus - WaarBenJij.nu

Nameste

Door: gienie

Blijf op de hoogte en volg lotus

13 Augustus 2009 | Nepal, Kathmandu

welkom in Nepal.....

Na uren in de jeep om 0.400 vertrokken konkelend door stikdonkere nacht door bergpassen , in de kou , naar de grens met nepal

Wat een overgangm de natuur vol bomen en watervallen op de bergen de memsen en het warme klimaat

Tis eigenlijk even niet leuk na alle rust zo in de drukte te komen.
Warm weer we wandelen de grens over na hele serieze controles

en dan zeg ik niet te veel {lekker niet verteld waar het"smerige ondergoed" zat}
en de beambte maar alles onderzoeken en uitpakken,,,,,,,,,, ha ha ha
ook weer niet teveel via internet over zeggen.

De weg in Nepal is er gewoon niet eerst dacht ik nog dat het even een stukje niemands land was, maar toen ik 20 mensen op de bus zag zitten en 40 erin en 10 aan de deur hingen wist ik het zeker ............

door de bagger en de nate psaaen van de vele watervallen ginge het voort

wel mooi vanaf je luie bank, maar van het eggie is toch anders WANT OOK WIJ NOESTEN OVER DIE WEG......

boaz keek zn ogen uit en stoppen onderweg was een feessie kan niet nader zeggen

4 uur met de JEEP waarvan de laatse 1,30 door de stof wolken verzengende hitte, maar ja dan heb je ook wat

Wat een cultuurschock, wat een andere mensen ander geuren ,
moeten er erg aan wennen en deed ook even " zeer" want die stilte die we beiden hadden was/ is wel fijn

Maar mama gaat HINDOE worden heb ik vandaag na een festval bij de tempel gezien te hebben

Wat een mooie rubens vrouwen in prachtige kleurijke kleding bij stoere lekkere mannen achter op de motor in kleemakers zit{ blijven toch meisjes he}

en ik ????begerig waardige vanaf de motor
van de solo rijders ha ha ha { blond he}

Hilly kom snellllllllllllllllllllllll

Ga me ook zoon kleedje aanschaffen
Make my day

lieverd We hebben geen mobiel verbinding meer, al vanaf tibet niet daar hadden we 3 dagen geen electra en konden dus niets opladen.in de Hymalaya.
en Nu aangekomen in Nepal werkt niets meer .

Zit nu heel dapper in warm hokje te internetten want ook dat is hie heeeeeeel schaars

Met onze gezondheid gaat het gelukkig weer goed, allee eten blijft uitkijken

Ben dan straks ook onherkenbaar en Riekje ik zal een naam kaartje opdoen want anders weet je niet meer hoe lotusje eruitziet ha ha ha .

Zoon lief is ff aan het shoppen en water aan het kopen , het gaat goed met ons , maar kijken ook wel weer uit om naar huis te gaan
Vrijdag de 21 landen we,
dag eerder iv, tijdzones enzo

de vliegtickets zijn als gecheckt dus dat gaat goed en de agent hier ter plekke werkt goed mee

Vanuit een heet Kathmandu krijgen jullie allen lieve groeten dikke kussen en heel veel liefs van Boaz en Gienie

vooral voor sharon tamare wilfred en john xxx mama loves joe

• 13 Augustus 2009 - 13:53

Haring:

lieve gien en boaz, fijn weer wat te horen van jullie. En fijn dat het jullie weer wat beter gaat. Voor ons zit het er bijna op. Morgen weer richting huis. Ook een hele belevenis in de dajhatsjoe! haha. Geniet van al het moois en tot gauw. Veel liefs van ons haring

• 13 Augustus 2009 - 14:58

Nicky:

Hoi Gien en Boaz.

Het heeft wel een tijdje geduurt maar gelukkig weer een berichtje van jullie.
    Wat is jullie leven weer verrijkt. Wat een verhalen en belevenissen weer. Gelukkig dat het weer wat beter met jullie ga. Geniet er nog lekker van en tot gauw.
    Lieve groet uit Almelo
    XXX

• 13 Augustus 2009 - 15:18

Hèlen En Jan:

Fijn dat jullie wer in lagere regionen zijn aangekomen. Als je zovel indrukken op je nek hebt is het goed het even neer te zetten
    Fijndat alles weer wat
    beter gaat. Hèlen en Jan

• 13 Augustus 2009 - 17:43

Dorothé:

Wat een wondere wereld, moet ongelooflijk zijn om met onze westerse ogen door heen te dwalen, klinkt ook helemaal in jullie beelden door. Zelf net weer even op het water geweest, stil ook. Vandaag eerste les pottenbakken in de handen: zo oer om uit een stukje klei een potje (nou ja..) te halen. Heerlijk dat jullie je weer beter voelen: may you be happy, may you be well! En maar kijken en voelen... Tot gauw en liefs van ons allen. D.

• 14 Augustus 2009 - 16:53

Sharon:

Hoi hoi.

Blij om weer van jullie te horen.
    En dat jullie het mooi hebben gehad.
    Maar vooral dat jullie weer wat beter zijn maar idd kijk uit met eten je weet het nooit.
    We kijken er erg naar uit om jullie volgende week weer te zien.Hebben de buurt bbq al afgezegd
    om naar al jullie mooie verhalen te luisteren vooral luisteren hahaha.
    Heel veel plezier nog en vooral om nog meer mooie herinneringen te krijgen.

Hele dikke kus van ons