hoofd zat te vol - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lotus - WaarBenJij.nu hoofd zat te vol - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lotus - WaarBenJij.nu

hoofd zat te vol

Door: gienie

Blijf op de hoogte en volg lotus

20 Juni 2009 | Nederland, Amsterdam

Mijn hoofd zat zo vol, met afronden veranderen, en zingeven van het werk,dat ik eigenlijk in tegenstelling tot vorig jaar totaal NIET met de reis bezig was

Toen ik op 03-06-09, de eveloppe op de post deed, liep de trechter ineens leeg
een dag later was ik in de RAI, en stroomde de liefde en de zin mijn hart weer binnen, na de wijze lessen van de Dalai lama,

De zachte landing kwam natuurlijk in het weekend, jemig LOTUSJE je hebt nog niets voorelkaar, en dan mag je denken, aan Visa,Chinese Conculaat, Rugzak, Inentingen, Reisschema, om zo maar eens een paar kleine dingentjes te noemen

KORTOM mama heeft haast.........{*.*}

Maandag 22.06.09- 16.00 uur gaan de naaldje in de armen en bovenbenen Jippie !!!
mama heeft daar ruimte genoeg ha ha. maar arm zoontje.
Marktplaats gaat me vast blij maken met rugzak.
En ik ga naar eens naar de afhaal Chinees vanaaf.
ja ja ik kan het nog wel.

• 20 Juni 2009 - 11:26

Hillie:

jah je kunt het!!!!

• 20 Juni 2009 - 12:01

Paul:

Godsamme GEK, over 37 dagen ga je al, da's nog geen maand. ennuh niet een weekje wegblijven zeker, je gaat voor niet minder dan een maand natuurlijk. Nou fijne ris, maar ik hoop dat ik nog wel de knas krijg je persoonlijk ff af te lebberen voor je met zeuntje de bamivelden intrekt.

• 21 Juni 2009 - 07:01

Henriette:

Zo ik kreeg ineens weer berichtje van je lotus!
    Dus de reis komt weer in t zicht?
    En hoelang gaat u deze keer? en ook weer samen met zeuntie? Ik wens je veel plezier met de voorbereidingen en zal de verslagen weer met plezier gaan volgen!
    Dikke kus Yetje!

• 03 Juli 2009 - 12:57

Tjeert:

Zo de plannen liggen weer klaar, je gaat weer naar het beloofde land waar je liefde en je hart ligt ,Ik hoop dat alles weer goed mag verlopen en ik zal jullie weer gaan volgen op de site,dikke smok van je vriendje tjeert uit mooi holten