flappen tapper
Door: gienie
Blijf op de hoogte en volg lotus
20 Juli 2009 | Nederland, Amsterdam
Ik heb er last van, ben het overzicht kwijt en heb nog steeds geen rust,of duidelijkheid,
En de klok van vertrekken tikt door
Donderdag Eindelijk onze paspoorten terug van de ambassade,en 2 VISA !!!!gekregen voor China en Nepal
Hoogte pillen hebben we inmiddels in huis,schijnt erg vervelend te zijn als je "Hoogte ziekte" krijgt.
Google de symthonen maar eens
en je boekt direkt 3 weken Egmond aan Zee, vouwwagentje mee,fietsen erop, de duo jas van Gaastra aan {lekker peppi en kokki} heb ik altijd al gewild, de bingo avond,gezamelijk volleybal op het grasveldje, en de plee rol in de ochtend onder de arm..............
GOEEEEEEEEEEEEEEDE S`MORGENS !!!!!
Vandaag de YUAN`S EN DOLLARS gekocht,de Nepalese flappen trek je daaro uit de muur.
Wat een pak met geld {als dat nou eens € eurootjes waren ....}
Lieve Astrid {*>*}gaat ons naar het vliegveld in Duitsland brengen.
zitten we ook nog eens in een "knappe wagen", em Tamara gaat mee omdat met 2 uitzwaaien altijd leuker is dan met 1 ha ha ha
EN .... de kast van Assie en Tammy is natuurlijk ook bijna leeg nix om aan te trekken.
kleine Moffen jurkjes kopen en hoge zwarte hakken.
Het afscheids knuffelen is begonnen, veel zoenen gehaald in Groningen afgelopen weekend,kleine kadootje gekregen van lieverds om me heen die nu zelf nog op reis zijn,
heb een beetje niemandsland gevoel nu,
Boaz is nog bij z`n zussie aan het werk
Ik moet nog een paar dagen werken en dan is het zover, ben me wat aan het inlezen, beetje blogs van reizigers volgen die er nu al zijn,
Heb ik een New Age winkel in de stad een doosje met mooie spreuken gekocht, in Tibetaans handschrift staat het erop, één voor elke dag
ik zal ze met jullie delen.
**************************************************************************
DENK JE DAT DE WERELD KILER WORDT ?
JOUW HART IS EEN KACHELTJE STRAAL EN VERWARM
**************************************************************************
liefs LOTUS xxx
20 Juli 2009 - 17:00
Sabrientje:
lief mensje,
wat een drukte allemaal!! wanneer ging je nu precies weg??
dikke kus
20 Juli 2009 - 20:32
Tsjakko:
big smokkje en wie weet wanneer of hoe .
liefs aan bowie en vooral selamat jalan
21 Juli 2009 - 14:07
Hillie:
ow en wanneer komt mijn afscheids knuffie? hihihi ow ga je missen...
Kussies mij -
22 Juli 2009 - 19:07
Lieve Vriendin:
Hoe is het met je? Ik kon je niet bellen i.v.m. storing van de digitale telefonie. Ik probeer je nog te bellen voordat jullie vertrekken.
Liefs en dikke kusxxx Mariet en Ria