ni hao
Door: gienie
Blijf op de hoogte en volg lotus
30 Juli 2009 | China, Chengdu
wat weer een ervaringen, een super goede vlucht gehad vanaf Dusseldorf. mooi modern vliegveld trouwens
En een super chauffeur.... ja ja tot aan de voor deur
Met de bus werden we naar een klein toestel gebracht en toen naar schiphol, gevlogen.
Over Enschede Zwolle Almere, zag de pier van IJmuiden nog, dacht even KJ in Egmond te zien. landen inchecken en daar begon.
"het grote werk" vertoeteld door de KLM prive scherm in de stoel, heerlijk eten,
om 24.00 uur kwam er een leuke stewardes langs WIL JE NOODELS OF IJS ?????
uhhhhhhh doe maar ijs
dan toch maar een beetje proberen te "slapen"
om 02.30 uur kwam de volhouder wederom langs
GOEDE MORGEN UW ONTBIJT???
uhhhhhhh
SLAPERIG, VERDOOFD, MOE ,KOM IK ONDER MN HEERIJK RUIKENDE OMSLAGDOEK WEG{ met dank aan de parfumerie op dusseldorf....}
Ik zag er zoooooo leuk uit toen ik instapte verontschuldigde ik me bij de stewardes, mn haar zo leuk opgestoken
NIEMAND STAP NET ZO LEUK UIT EEN VLIEGTUIG , DAN DAT JE ERIN GESTAPT BENT MEVROUW zei ze kortdaad,
broodje dan maar mevrouw ?als extraatje we hebben broodje zalm met ei???nee, nee nee doe maar niet
Ja en toen kwam Chengdu regen bewolkt warm en controle op controle Visa controle
Mexicaanse griep controle
met camera`s en extra forumlieren in vullen waar je de laatste 7 dagen was, waar je komende 7 bent. waar je hen gaat,
Gelukkig stond en bij de uitgang een schattige chinees met een stukkie papier.
BOAZ BOUWHUIS of die maar even mee wilde komen.
Er kan werkelijk voor mij GEEN theraphie op tegen de ervaringen en dodemans ritten die je hier mee maakt in het verkeer, met z`n 5e op de 3 baans weg, en toeteren toeteren toeteren.
We werden bij Sams Questhouse afgezet, tja zag er super uit aan de voorkant. In gebrekkig engels vertelde ze dat we naar de FIRST FLOOR gingen (zonder lift) bleek de 3e te zijn, maar daar lagen de bedden nog open geklapt van de vorige, en als ik ergens een hekel aan heb is dat iemand zijn pantoffels ergens voor het bed zet
NOU HIER STONDEN 2 PAAR !!!!
voor het goede fatsoen, hebben we het verontschuldigende wicht een uurtje gegeven ,
zoontje vond het daar niks (ik ook niet).
Na een uur kwam the manager from the hotel,
WHATS THE PROBLEMM???
nou schoon bedje graag enzo, zijn beetje moe ff wassen .
Wij hebben intussen een taxi gepakt naar Holly hostel (van de supertijd vorig jaar)
in Tibetaanse area, heerlijk was net of we thuis kwamen, onze tekenig van vorig jaar stond nog op de muur, we hebben heerlijk op het dakterras gegeten onder de houten prieel.
We hebben elkaar diep aan gekeken, We moesten het maar doen he....
Taxi terug genomen, spullen opgehaald, uitgeckeckt.
Taxi heen en nu zitten we heerlijk tegen over de prachtige tempel en voelens ons intens gelukkig !!!
ondanks de regen, het is hier warm en klam, mag de pret niet drukken
CHINA HERE WE COME
liefde en 1000 kussen voor allen die ons lief zijn
wordt vervolgd
mijn bijzondere zoon gaat nu de fotootje plaatsen
wat een held op de Sjineese pc
liefs Gienie Boaz
30 Juli 2009 - 08:48
Haring:
lieverds fijn dat jullie op de plaats van bestemming zijn. Geniet van al het moois. heel veel liefs. -
30 Juli 2009 - 09:04
Nicky:
Fijn om te lezen dat jullie een goede reis hebben gehad en veilig zijn aangekomen. Foto's zijn leuk om te zien.
Veel plezier nog.
Liefs uit Almelo
30 Juli 2009 - 09:18
Marcel:
Fijn dat de reis voorspoedig is verlopen. Wens jullie hele fijne dagen en volg je blog met belangstelling. Heel veel groetjes. -
30 Juli 2009 - 15:45
Hanke&Ron:
wat fijn dat jullie goed zijn over gekomen en zo zonder strubbelingen, hahaha. leef jullie dromen lekker en laat ons een beetje meegenieten,heel veel liefs.