Verjaardags feestje, kom je ook ???
Door: gienie
Blijf op de hoogte en volg lotus
14 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Haar broer zat in Curacao, Haar zus in Thailand. Haar moeder in Thailand
Dus dat gaan we dit jaar anders aanpakken, Haar broer is Thuis, Haar zus is Thuis, Haar moeder Thuis....
so far so good
Moeder heeft Haar verjaardag
20 Februari, vorig jaar bij de bergstammen in het hoge noorden van Thailand gevierd ,
Om daar nu opnieuw een "leuke dag "van te gaan maken heeft ze besloten omdat in verschillende Landen te gaan vieren,
Dus start ze in Zwolle , dan Amsterdam , dan Moskou !! en dan ergens boven KABOUL afganistan want ja je bent natuurlijk wel 24 uur jarig !!
so far so good
Mooiste kadootje is nu natuurlijk dat Dochterlief mee gaat.
Hoe rijk kun je je als moeder voelen dat ik voor de derde keer Thailand ga bezoeken, en voor de derde keer een kind mij wil vergezellen,
Er gaan dus nieuwe foto`s komen,nieuwe verhalen,nieuwe plekken bezoeken,nieuwe indrukken opdoen maar ook oude vrienden bezoeken,en de ozo vertrouwde plaatsen en tempels
Het T.C.D.F in het regenwoud in PHATO gaan we opnieuw bezoeken, en niet met lege handen !!!maar opzak met een GEWELDIGE DONATIE,vanuit de
NLpaardenclub-pony club uit Nieuwleusen.
Jullie gaan het lezen en zien,ik neem jullie mee in mn hart,
Dat is een machtig mooi plekje,
KOM VLIEG MET ME MEE TOT AAN DE REGENBOOG...........
liefs gienie
15 Februari 2012 - 21:56
Zeeuwse Mossels:
Heb het goed, geniet samen van alle mooie dingen, we volgen jullie van afstand maar in ons hart dichtbij. Kom veilig terug maar eerst vliegen we met jou mee tot aan de regenboog
xxx