The Queen Off England
Door: gienie
Blijf op de hoogte en volg lotus
11 April 2012 | Thailand, Ranong
The Queen volgde op korte afstand want de wieltjes van de zebraprint koffer van de Fashion “Lady”zaten vast in ut zand/grind/takjes {welkom in de jungle}
Zwetend kwam “het” boven…………………….. OH MY GOD wat is het hiero heet,
Het Chanel handtasje ging open en de napkins {servetjes} kwamen eruit, voorzichtig depte the Queen het gezin
HELLO I AM Craig from the UK, normaal ben ik even wat drukker dan nu, maar ik heb net 26 uur reizen achter de rug ,zonder slaap, dus ben eventjes een beetje moe !!!
Wij keken elkaar aan en dachten allen hetzelfde , OH MY GOD .
De volgende morgen was anders dan anders kan ik je vertellen The Queen is zooooooooooooo vreselijk over de top en zooooooooooooooooo grappig dat je of bijna in je broek piest van het lachen of met kramp in je buik van je stoel rolt !!!! OF BEIDEN
Al snel kwamen de verhalen over de date`s over Bangkok, over zijn eerst reis alleen naar Thailand, over , over over,
Ik dacht weet je wat ik organiseer een weekend aan zee bij vriend Boudewijn een oude provo uit Amsterdam die hier al 35 woont en een mooi resort aan de kust heeft en JIJ Craig gaat mee !!!!
Uiteindelijk gingen 9 mensen mee, liftend, zingend en giechelend in de pickup truck met vele rugzakken, verlieten we zondag eind van de dag onze plek, de rit door de bergen is altijd waanzinnig , toen we uiteindelijk uitstapen op de intersection hadden we na 2 minuten een nieuwe lift , Heb mn wagen volgeladen volgeladen met Faranggen…..
Het kind van de familie zat met zn knietjes achterste voren op de bank en kon zijn klien Thaise oogjes niet geloven,
Snel de tassen in de bungalow en hup naar het strand , Craig loopt als misten Bean hij nhuppelt tot groot vermaak van ons, het voelde een beetje als schoolreisje, in het national park aangekomen zagen we door de bomen het starnd al , en als een soort van reflex ging iedereen harder lopen ha ha ha { stel je voor dat het strand en de zon straks wegzijn ha ha ha }
Maar ze renden gewoon door zo de zee in…………….en na een half uur “spelen” veranderde de lucht in één rode vuurzee en voor onze ogen zonk de grootste zon die je maar kan bedenken zo het water is, Ademloos stonden we daar, Craig huilde zachtjes Hij had nog nooit een zon`s ondergang gezien,
Toen we terug kwamen stond het diner op de tafel, Craig vertelde over al zijn adventuren
Die keer dat hij een geweldig feest had gehad en thema feest Wild Western, en eigenlijk “onverwachts”bleef slapen bij iemand, doodmoe vielen ze meteen in slaap,toen hij de volgende morgen wakker werd en het bed naast hem leeg was hield hij opgelucht adem, snel de kleren aan geen moeilijk gedoe !!!!, hij graaide naast het bed, Jemig de pemig helemaal vergeten daar lag zijn tooi en zijn indianen jurkje met bij passende panty en eigengemaakte schoentjes en pijl en boog setje met beplakte diamantjes, Godsomme…………….
Snel aan trekken en pia, opdat moment zwaaide de douche deur open HAI BABY I WANT YOU riep het logeetje uitgeslapen en opgetogen …..doei doei ik ben weg , Hij rende naar buiten …uhhh….zondag morgen , nee hé , met de bus en metro naar huis en onderweg allemaal gezellige gezinnetje op weg naar oma de kerk het park, starend en wijzend naar onze Kluk Kluk,
Ik kwam niet meer bij van het lachen, het werd al met al laat de flessen bleven maar vol, of kwamen er telkens nieuwe op tafel????? , jammer dat mn bril in de bungalow lag ha ha ha
De volgende dag zijn we de hele dag op het strand geweest en samen hebben we pizza gemaakt op open vuur , salades gegeten drankje erbij voetballen lezen zwemmen, HEERLIJK en het leuke is dat je “thuis “waarschijnlijk nooit never met deze mensen op pad zou gaan, laat staan eten, slapen, maar dit is zooooo leuk en verfrissend, Weg met alle vooroordelen en meningen, en “het kan/hoort”eigenlijk niet gevoel
En nu is iedereen weer aan het werk en Morgen beginnen de OUD EN NIEUW feesten, IK BEN ER KLAAR VOOR!!
Mijn taken zitten er bijna op, ben heel productief geweest, De organisatie heeft imniddels contact met Willem Vroom en zijn achterban met betrekking tot de wensen en donatie, voor het parden project
Ik ga proberen in het weekend naar Hua Hin te reizen, dat zal niet meevallen want alles is overvol en half het land is op reis , Kletsnat zal ik worden want bij elke stop staan natuurlijk 100den mensen die het extra leuk vinden om alle dubbel gevouwen “lijken” die uit een bus rollen de volle laag te geven , Maar Dat hoort erbij, en zoals een oud Zwolsch spreekwoord luid NAT IS NAT.
Ik heb in ieder geval een heerlijk questehouse op een pier geboekt, bij hoog tij hoor je het water onder je huisje en raampje open ??? uitzicht op zee, Hoe fijn is dat….
Ik ga nog paar dagen uitrusten en dat zoetjes aan beginnen met mij terug reis, Buikpijn als ik er aan denk eerlijk gezegd want , oh oh wat is het hier fijn,
En stel dat ik ……dan ga ik Volgend jaar ga ik zeker ook een massage cursus en/of meditatie cursus volgen .
De foto`s uploaden is een beetje een probleem, want vol is vol zegt mijn site maar probeer er recente plaatjes op te zetten, want zeg nou zelf Samen van de zon genieten is toch veel fijner dan alleen
Lieverds tot zo ver, ik ben op dit moment vreselijk aan het spijbelen,{ moet kunnen} en aan het genieten van mijn kleine briefje , die ik tijdens de lunch kreeg inventatie voor LONDEN,
Ik ben bezig om voor iedereen een Happines buideltje te maken ,een zakje vol goed geluk, om mee te nemen op onze reizen waar we ter wereld ook mogen zijn,want geluk delen is een kostbaar iets
lieve lieve zoen uit Paksong seeyousoon x xx x x x x x x
11 April 2012 - 10:58
Hèlen En Pa:
Als je zo rond het middaguur 2 verha-
len op het scherm ziet, weet je toch niet wat je leest en hoe je dit op je moet laten inwerken. Indrukwekkend,
komisch en levensecht komt het over
je heen. Wat beleef je veel en wat
doe je ons allen meegenieten. Rust
noch wat uit voor de terugreis, want anders val je in een gat.
groetjes, Hèlen en Pa -
11 April 2012 - 11:16
Ron En Hanneke:
Twas weer genieten van je verhalen Gien!!!!
Heerlijk!!!
Groetjes en een dikke kus uit Nijverdal!!! -
11 April 2012 - 16:24
Nicky En Anton:
Heel erg fijn dat we op deze manier je avonturen toch kunnen volgen en mee beleven. Zo zijn we al een beetje bij gelezen en horen de andere verhalen allemaal snel van je.
We wensen je nog veel plezier de laatste paar dagen daar.
Een lieve groet uit Almelo.
XX
12 April 2012 - 08:21
Heleentje:
een ochtendje vrij en lees jou verhaal geweldig weer.
missen jou hier maar nog even en je bent er weer geniet ervan liefs heleenthuisbegeleidertje