Hello Goodbye - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van lotus - WaarBenJij.nu Hello Goodbye - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van lotus - WaarBenJij.nu

Hello Goodbye

Blijf op de hoogte en volg lotus

01 Februari 2013 | Nederland, Zwolle

overtollig huisraad opgeruimd, sopje door het huis, stapeltjes zomer kleren op de strijkplank, paspoort en tickets in een hoesje, camera geheugen leeg, oppas voor poes+ huis+sleutel overdracht , flippers en snorkel setje uit de curaçao tas gehaald , rugzak in gepakt, zonnebrand, telefoon eindelijk werkend, mailinglijsten bijgewerkt, lang things to do lijstje voor morgen klaar reserveringen gemaakt,en reis site weer ge- update??

oh wat klopt hier niet met de vorige reizen ????
NOU EIGENLIJK ALLES

want voor het eerst in jaren is bijna alles klaar
Dus was er vanavond tijd voor heel gezellig Hello Goodbye etentje met mijn Vader en Helen en Lisa
Morgenavond een Hello Goodbye etentje met {schoon} kinderen hun prachtige nieuwe huis
Zondag ga ik weer op reis Boaz gaat maand mee , Hoe leuk is dat !!!

Fijn dat jullie op afstand mee reizen
een SPECIALE DANKJEWEL voor diegene die financiële ondersteuning,gaven daardoor kon ik veel dingen van het wensenlijstje voor de kinderen van TCDF kon aanschaffen en meenemen
KusvanLotus

• 02 Februari 2013 - 12:00

Marcel:

Gienie, onvoorstelbaar wat een energie. Geef mij please een beetje hahahahaha. Heel veel succes en ook heel veel plezier samen met Boaz. Blijf je volgen.
    Liefs en kus Marcel

• 02 Februari 2013 - 22:52

Greetje Van Schooneveld :

Lotussie ik wens je een gezellige vrolijke reis met Boaz ..... Geniet ik stuur je een energie bom mee op reis ....voel het werkt !!!!!
    Ga je volgen lieverd Lufjoetoe xxxxxxx

• 03 Februari 2013 - 12:14

Hennie:

Hey Gienie,
    ik wens je een hele mooie en goede tijd. Natuurlijk ga ik je volgenvia de site. Verheug me weer op spectaculaire verhalen en foto's.
    Maak er en mooie trip van samen met Boaz en later in je uppie
    tuut Hennie

• 05 Februari 2013 - 18:35

Nicky En Anton:

Lieve zus en neef,

Heel veel plezier weer bij jullie nieuwe avonturen.
    Geniet er maar weer van.

Kus uit Almelo

• 06 Februari 2013 - 22:40

Greetje :

Ik denk aan je Evaaaatje xxxxxx