valt niet mee...............
Blijf op de hoogte en volg lotus
02 Maart 2013 | Thailand, Bangkok
Alexgandroooooo out Spain is de yoga leraar en nu tijdelijk host op het project, mensen inschrijven , rondleiden, administratie bij werken , en vooral heel druk doen met zijn computeren ……………
Rond vijven werd hij onrustig You come to class , vroeg hij uit het niets, Well alexgandroooooooooo kweenie , maar hij keek me hoopvol aan , wellicht omdat achteraf het klas slechts 2 medestudenten had
Uhhhhhhhhh alexgandroooooooooooo, vroeg ik op m`n liefst om er eigenlijk een beetje onderuit te komen, Is it a problemos dat you are not so very athletic?? And a little bit problemos met de voetos?? And not a good yoga pakje aan ?? No problemos
NO zei hij resoluut en zo en droop ik af naar het schooltje alwaar mijn dunne matje al uitnodigend op het betonnen vloertje lag te wachten. De warming-up was lekker en niet geheel overbodig bij 36c ha ha Het zweet droop van onze gezichtjes en zo.
Maar als een waarlijk sierlijk zwaan balanceerde mama op één knie links en rekte ik armpje rechts uit tot ongekende hoogte volgde mijn duim om nog verderder omhoog te kijken ohhhhhh Alexgandroooooo vond het goed very good zelfs , Ik steeg boven mezelf uit
Nu een nieuwe serie met de beentje, nou daar is niks mis mee,met mijn beentjes
En huppa ik ging helemaal los, omhoog die bende, smachtend naar een nieuw complimentje voelde ik langzaam maar zeker mijn zwarte jurkje?? Richting zwarte onderbroek glijden ha ha ha NOT GOOD!!! Gelukkig zaten halverwege nog een paar werkeloze knieën wellicht dat die nog een het één en ander konden voorkomen, maar nee als je die nodig hebt zijn ze niet thuis, langzaam maar zeker kreeg ik het erg warm en deze keer niet van de warming-up. Gênant met de bips omhoog en met één hand redden wat er te redden valt was het tijd voor eenzijdige pauze……
Na wat aanpassingen van mijn kant hield ik het voorgezien, mijn voetje kon natuurlijk ook een hoop dingen niet doen dus het was goed zo , Hij beloofde voor de volgende week een schema te hebben, met aangepaste oefeningen zonder belasting van de voet, en ik zal eens kijken of er nog een yoga pakje onderin de rug zak zit ha ha
Na een feestelijke avond met muziek en groot kampvuur op de oever van de rivier, onder één van de grootste sterrenhemels die ik ooit heb gezien en prachtige liedjes op de gitaar werd het tijd om te gaan slapen , de volgende dag moesten we gaan reizen locale bus om 12, uur naar Ranong daarna 20.30 uur met de nachtbus naar Bangkok, en hele zware reis dag/nacht
Na een lekker ontbijtje en afscheid met Boaz van oude bekenden liepen we van de berg naar de hoofdweg bloed bloed heet en natuurlijk geen lift te krijgen, Snel naar de sala met bankjes in de schaduw, dat zijn de zwaarste stuken van je reis sjouwen met je rugzak en zo warm.
We waren mooi op tijd rond 11 uur de bus heeft dan mimimaal 300 /800kilometer afgelegd dus beetje ruim zien die tijden, en natuurlijk tijd om wat drinken en gebakken banaantjes te kopen, Joehoe Joehoe Ginny, were are you goning ??? hoorde ik opeens , Gun op haar brommertje kwam eraan, Je staat aan de verkeerde kant van de weg lieverd zei ze, Ja maar we moeten die kant op wees ik , ha ha ha , its not Europ , we rijden links oh oh hoe dom kun je zijn….. BLOND !!!!
Zet je rugzak lang de weg dan ziet de chauffeur ze staan en stopt hij atijd !!!
Kijk en daar komt onze Europese argwaan weer om de hoek kijken dat geloof / vertrouw ik dan niet zo. We gingen onder de luifel aan de overkant bij de kapper zit , rugzakken langs de weg en wij bankje in de schaduw vanaf daar was de weg moeilijk te zien omdat de bocht in de steile bergweg het zicht bemoeilijkte. Dus met gevaar voor een whipless zat Boaz dapper scheef op het bankje te turen en te turen en te turen, De één na de ander liet zijn zwarte haar zwart kleuren , recht maken, knippen en wij keken lijdzaam toe , en in gebrekkig Engels zei het jonge kappers ding 12 o`clock bus , gelukkig maar
Rond 12,45 hobbelde de bus ineens de berg af , snel mam daar is hij eindelijk .Tel je even mee 11 uur zitten , 12,45 inmiddels,Wij wapperden met onze handen voor het geval hij ONS !!! onze rugzakken NIET ZOU ZIEN !!!!!
En snotvergeme HIJ WAPPERDE TERUG !!!! toeterde vrolijk en reed gewoon door, Ik ontplofte bijna , Ik ben er klaar mee zei Boaz wat een K…land ha ha
Hoppa de duim omhoog en liften in die branden de zon wilde ik nog maar één ding, nog geen minuut later stopte er een auto ;Waar moet je heen vroeg hij,” Rangong “, zei ik met handen en voeten vertelde ik dat de bus zomaar door reed, en hij vertelde dat hij halverwege ergens in bergen woonde en hij ons daar weer eruit zou zetten, en dat wij dan verder moesten liften, Maar natuurlijk …………
Ik snapte NIETS van hem en hij niets van mij , maar we reden tenminste en Boaz zat ik de achterbak hoofd lekker in de wind Rijden maar, Verdomd als het niet waar is na wat toppen en dalen reed de bus ineens voorons, en stopte zomaar , er moesten daar mensen uit ?? Toeval maar kwam ons goed uit,de man knipperde met zn lichten en ik sprong uit de auto
STOP LULLO !!!
en zo geschiedde, wij stapten triomfantelijk in de bus die meer dan overvol was , ohoh dat was de reden dus dat hij doorgereden was,
Kijk beetje Thais kan ik wel verstaan dus hoorde ik de chauffeur tegen de busjongen zeggen , Jemig dat zijn die mensen die net stonden te wachten in Paksong toen ik zo hard doorreed en nu zijn ze hier , das gek !!
KLOPT meneertje buschauffeurtje ,
Bij de controle op de berg door het leger op illegalen en drugs moesten wij met zijn allen de bus uit en wachten in de berm, en toen alle zittende passagiers gecontroleerd waren konden wij een voor een weer in de bus gestapeld worden nu echt op weg naar Ranong,
we hebben daar heerlijke middag gehad , lekker gegeten op de Birmeese markt beetje rondgeslenterd, kwam nog een bekende tegen dus ons vervooer naar de nachtbus was ook weer geregeld, NONG die bij het busstation een leuk koffie tentje heeft had geweldige kaartje voor ons gekocht VIP bus, met let op !!!! massage stoelen, snackpakket flesje water, Heerlijk stoelen bij bijna helemaal plat konden, kussentje dekentje Dankjewel lieve Nong voor de bemiddeling , Na een speciaal afscheid liedje op de gitaar voor Boaz vertrokken we, voor klein 900 kilometer bussen, Het jongetje van de bus was gayer dan gay,
Oh you look so beaytiful lachte in hem lief toe ...Thenkjoe zei het schatje….
Mooie plekje kan niet anders zeggen, en het schatje had vast zelf de film uitgezocht genre : ook een beetje gayer dan gay, mijn hemel dat dat vertoond wordt wij deden er wat lacherig om , maar sloeg echt nergens op ,en toen na in deel 2 een lijk en zombie voorbij kwamen en de spot werd gedreven met wat monniken dacht ik pffff , gelukkig waren de ergste stukken achter de rug toen 2 monniken instapten,
Wel raar want normaal zitten ze altijd voorin en indien mogelijk apart , zij zaten tussen de mensen wat voor hun aanzien en geloof natuurlijk erg lastig is , maar ook voor gelovigen en vrouwen in de bus , maar het was vol de één draaide zich meteen in zijn gewaad en lag meteen in zijn eigen “klamboe”de ander had wat ruzie met de verstelbare stoel het dekentje, en zijn eigen meters en meters lap die hij om heeft maar ook hij dommelde uiteindelijk inslaap
Met één korte stop waren wij om 5 uur al op het Noordelijk busstation, in 8.30 uur tijd in Bangkok goede rit gehad , toen met de taxi meteen naar het hotel en daar zit in nu de tijd te doden tot we kunnen inchecken om 7,30 hebben jullie eens even geluk ha ha
Wij gaan zo eten douchen en ons drukke Shop Till You Drop programma afwerken met als hoogte punt vanavond Sushi eten in het lopende band restaurant te leuk om te missen
Fijne dag allemaal, Liefs G&B xxxxx
03 Maart 2013 - 12:13
Hèlen En Pa:
Het is nog vroeg op de zondagmorgen als we dit bericht lezen. Ben je gelijk goed wakker. We verbazen
ons er over dat jullie alrijd weer op de goede plek terecht komen. Maar door de ervaring met de reizen
in Azië lach je natuurlijk iedereen uit.
We hopen dat zeuntje weer een goede thuisreis heeft en dat jij je kunt uitleven op het project.
En.. we verwachten nog wel af en toe een sappig verhaal van jou. Anders wordt alles zo saai.
Succes en lieve groeten uit Almelo.
Hèlen en Pa. -
03 Maart 2013 - 13:18
Mariet En Ria:
Lieve Gien en Bo
Wat een belevenissen weer, ik heb net achter de pc lachtend je bericht gelezen. Als je nou nog eens mee gaat doen met de yoga niet meer je zwarte jurkje aan doen hoor, wat een hilariteit. Jullie hebben het in ieder geval heel erg naar jullie zin al zit het er voor Boaz weer op helaas. Maar mooie herinnering om te koesteren. Een fijne tijd nog op het project.
liefs van Mariet en RIa
xxx -
05 Maart 2013 - 21:28
Greetje:
Lieve schatten .....mijn kod ....wat is het weer een spannend verhaal .....je kunt het altijd zo mooi vertellen.....ik blijf lachen Lotussie .....
Dikke knuffel en Liefde en Vrede daar ....jouw vriendinnetje Evaaaatje xxxxxxxxxx