op een klein stationnetje s`morgens in de vroegte
Blijf op de hoogte en volg lotus
08 Februari 2013 | Thailand, Bangkok
JAJA het was haar gelukt om toch de mega deal te treffen met de vliegmaatschappij toppertje en nu vliegen we van Bangkok naar Phuket voor ongeveer de kosten van ons middag je Oriënt hotel U weet wel die heerlijk lunch “Mam je hebt de hele vliegreis weg-geluncht ha ha { dit moest ik vermelden van Boaz } Goedkoper dan een bus ticket !!! en dan zit je ruim 14 uur in de bus Meiske had de ring dus dubbel en dwars verdient eerlijk is eerlijk, meteen nog ff korting bij het volgende resort afgedwongen en zo konden we gerust nog wat boot tochtjes op de rivier maken naar de tempel , smikkelen bij MBK shopping male , Taxi rit dwars door de stad 45 minuten voor 1 euro met een gerust hart vertrekken naar het hoge noorden voor weerzien met vriend Roland
Nog even snel een whatsappje een Thaise sms en gaan………..
De nachttrein is altijd leuk we hadden heerlijk take away eten bij ons en de gordijntjes hadden we al snel dicht, iedereen is vriendelijk en je hebt al snel nieuwe vrienden, nou is dat bij mij altijd even afwachten of dat in de morgen bij het openen van da gordijntje nog zo is ivm lawaai overlast mijnerzijds
Slechts 2 uur vertraging, miscommunicatie door vertaagde en niet aangkomen smsje zat vriend Roland toch al enkele uren braaf te wachten Hoe fijn kan weer zien zijn Fijn dus!!!!
Meteen naar bussstaion om tickets voor de terugreis te regelen omdat alle vliegtuigen, dag/nachttreinen vol waren ivm met Chinees Nieuwjaar en alweer was geluk aan onze zijde 2 prachtige plekken nog vrij in de nachtbus en aansluiting op onze doorvlucht we moeten dinsdag kleine 2000 reizen , klaar nu tijd voor ontspannen
De mond viel open wat een geweldig ressort. Privé huisje van de eigenaars met ontbijt en over de prijs durf ik al helemaal niets te zeggen, Roland heeft het echt schandalig goed geregeld wat een schatje is dat toch en ja eindelijk ontmoeten we dan ook Debby zijn vriendin, Zij was jarig dus hadden we oude boeren kaas, luxe vsop kaas en Clave pindkaas met nootje voor haar meegenomen
Nou eerst maar wat lunchen huppa in de auto en als een oude Thai manoeuvreerde mijn vriend door het verkeer naar wederom juweeltje van restaurant , zwaar genieten van heerlijke hapjes, wat een feestje
Terug aan gekomen in ressort maar beetje zwemmen, wasje doen uitpakken rusten
Feest??? Ik hoorde muziek en zag allemaal danser voorbij komen er werd een show opgevoerd met als hoofd de 86 jarige moeder en haar krasse vriendinnen, 5 koppige band met trommels en slangenbezweerders fluiten en in grote optocht gingen we te voet naar het restaurant , Daar was een welkomsboog met ballonen er traden Thaise danseressen en zangeres en een band op er was een Hollands We gefeliciteerd lied door 3 THaise meisje klon erg grappig trouwens ,er was …….er was
De tafels waren prachtig gedekt voor alle gasten en danser van de stoet rijkelijk gevulde schalen met garnalen mosselen soepen kippenvleugels noten groentes, kwamen voorbij , Hotpot met bouillon en heerlijk vis, nasi met en zonder garnalen, drank heel veel drank, Verjaardag taart met kaarsje één grote smaak explosie, Mijn zoon genoot zichtbaar de Thaise meisje vd bediening ook, er werd tot in de late uurtje gedanst en waren schalkse blikken en het was nog lang onrustig, op de terug weg door het dorpje schoven we met de eigenaren van dit ressort aan bij personeel /vrienden van hun ,het bier werd gedeeld, de Shokie{ proost en veelgeluk } schalde over de tafel er werd gelachen , de vliegtuigen met naar huis kerende vakantiegangers vlogen over en wij dachten even
De stakkers ha ha. Wij voorlopig niet. Wij hebben het voorlopig fantastisch voor elkaar,
Na een verwen ontbijtje met versfruit en warme croissants zit in nu in een prieeltje te typen aan mijn blogje Boaz hang in de zwembroek naast me , de zon staat hoog het is 36c wat kun je hier toch gelukkig van worden Kus luf2you xxxx
08 Februari 2013 - 08:33
Hanneke:
Heeeeeeerlijk, Gien en Boaz, geniet ervan!!!
Kussss,Ron en Hanneke -
08 Februari 2013 - 08:42
Doris:
Klinkt goed! Fijn om mee te lezen. liefs -
08 Februari 2013 - 18:24
Riekje:
daaaaaaag Lieve Gienie en Boaz....
mis jullie nu al.....
dikke kuzzzzzzzzzzzzzzzzz. -
08 Februari 2013 - 19:31
Greetje :
Ik heb weer genoten van je ludieke mail Lotussie...heel bijzonder dat jij en Boaz zo mogen genieten ....de foto's waren ook Super .....Blij verrast ....kuuuuuzzzz..xxxxxEvaxxx