koud storm regen , kortom zondagmiddag
Door: gienie
Blijf op de hoogte en volg lotus
06 Februari 2011 | Nederland, Amsterdam
klopt
en aangezien jij altijd een trouw volger bent krijg je ook deze keer de verslagen te lezen, natuurlijk niet verplicht hoor, en als je wilt haal ik je van het lijstje
WANT WAAROM KRIJG JE NU DAN EEN VERSLAG HET IS GEENEENS ZOMER VAKANTIE ofzoo?????
WEL;Ik ga nu 3 maanden naar Thailand, een droom die ik al jaren hebt gaat nu in vervulling, Boaz woont tijdelijk op Curaçao en dus heb ik mn handen vrij
Ik ben trouwens net terug van de Carribian, en heb hem daar bezocht, en het gaat super met hem !!!
We hebben daar samen met zn zus een geweldige tijd gehad,
dat houd ook in en let nu goed op !!dat mams nu geheel zelfstandig haar internet zaakjes, de foto`s uploaden in vreemde game hollen of duistere internet cafeetjes en met rare lettertypes op het keybord moet zien te mannagen.
dat mams nu zelf de weg moet vragen en natuurlijk de simkaarten verwisselen,het vervoer zelf uitzoeken ha ha
Dat gaat nog een hele klus worden weet ik uit ervaring, maar zoon lief zei vorige week toen ik richting vliegveld in WILLEMSSTAD CURACAO ging
MAM JE KUNT HET !!
en dat is natuurlijk ook zo
heb vanmorgen even geoefend met een foto, die ik tot nu nog even niet terug kan vinden ha ha , maar de wil is er
Ik ga als vrijwilliger werken voor de stichting www.thaichilddevelopment.org
ze hebben een geweldige site dus als het je het interesse heeft kijk maar eens.
Ik heb onbetaald verlof genomen en al mn vrije dagen voor de rest gebruikt
MAAR
ik ook GEWELDIGE MENSEN OM ME HEEN !!!
die met steunen met spullen voor de stichting, met geld,met advies, met vervoer.
Mn hart werd er warm van !!! zoveel medeleven.
Bepakt en bezakt vertrek is donderdag vroeg, dochter reist mee.
We trekken via het noorden naar het zuiden,om daar neer te strijken
ik kijk uit naar jullie reacties ,steun,verhalen,
Internet is niet overal voor handen, maar zal mn best doen om af en toe te laten weten hoe het met me gaat
een warme groet uit koud zwolle
06 Februari 2011 - 15:35
Pluisje:
gaat je weer volgen. dikke kus en ik hoop je morgenavond nog even een afscheidsknuffel te brengen. xxx -
08 Februari 2011 - 10:08
Jolande:
Hey Lief mens,
Heel veel succes and Take Care.
Dikke knuffel van Jolande