BKK
Door: gienie
Blijf op de hoogte en volg lotus
13 Februari 2011 | Thailand, Bangkok
Nou zat het ons natuurlijk mee, een { natuurlijk} een behulpzame meneer het zal ook eens niet he, vertelde dat HIJ DE oplossing had,
wij gingen gewoon siteseeing tour doen met een TUK TUK voor heel weinig , gingen we alleen 1 fabriekje bekijken ,we hadden toch niets te doen dus waarom niet, win win,
wij gratis mee, even binnen kijken plassen en gratis drinken en dan door de INGANG weer naar BUITEN zo simpel, zo gezegd zo gedaan
TUKTUKKER blij wij ook,
intussen langs mooie parken, Thaise box school incl kampioen mogen bekijken, incl demanden met de evecht hanen, de LIGGENDE & ZITTENDE & STAANDE boeddha gezien het kon allemaal niet op
Een geweldige tempel bezocht met zeer zeldza,e beelden enomdat het dus die feestdag was overal erg veel monniken om te eten dingen te bezoeken en te bidden, geweldig voor de fottotjes natuurlijk
Want JAN PAPARATSIE hadden we ook mee genomen
En zo kwamen we mooi optijd voor de paleis poort aan als 2 vewapperde meisjes op de VIP spot ha ha ha .
Paleis is geweldig indrukwekkend mooi , maar erg druk , daarna over de markt langs de rivier naar de Liggende Boeddha,
Toen op naar CHINA TOWN, rode lampionnen kleuren de straten defuus, tingeltangel en snerpende karake typjes schallen vanuit de restaurantjes .bedrijvigheid alom
Lekker gegeten op straat, heerlijk vers geperste sapjes heel goed bezig hoor, denken goed aan de vitamientjes .
Een hele lange warme dag aarna naar hotel douchen , en kunstje doodliggen, ging weer goed deze dag
EN QUESS WATH??? heb zomaar adobe op de pc kunnen downloaden en zie nu lampjes knipperen, dat het klaar is ga dus proberen om ze op de site te krijgen en verslag je 2 komt eraan
WAT VEEL INFO GIENIE.........VERTEL VERTEL GA JE DOEN DAN, nou ,,,,,,,,,,,
13 Februari 2011 - 19:06
Hèlen En Pa ALMELO:
We hebben jullie verhalen gelezen en
bewonderen nu al het uithoudingsver-
mogen. Fijn dat jullie genieten en dat
de leu nog net zo aardig als vorig jaar.
Veel plezier verder en pas op dat de
TukTuk geen lekke band krijgt.
groetjes uit Almelo