Chatuchak - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van lotus - WaarBenJij.nu Chatuchak - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van lotus - WaarBenJij.nu

Chatuchak

Door: gienie

Blijf op de hoogte en volg lotus

13 Februari 2011 | Thailand, Bangkok

Zondagmorgen vroeg het wekkertje gezet , en na een heerlijk ontbijtje met de taxi voor nix
ja ja 1 fabriekje bezoeken natuurlijk naar de grootste markt van AZIE naar men zegt
We hebben een heerlijke dag gehda, vannacht hard het hard geregend zag ik vanmorgen , maar de rest was het erg warm 32
Overal kraampjes en eettentjes, garnalen zo groot zie je ze bij ons haast niet zo van de BBQ in schaaltjes, of gebakken met filodeegje S smult zich helemaal suf overal,

Veel gekocht dom dom want we zijn er net,maarja zoooooooooooooo veel aanbod en zooooooooooooooo cheap

Daarna naar de MBK
Er zijn nou eenmaal van die dingen die moet je gewoon even doen, er was VUURWERK ,een heuse hippe DJ,BEATS waar je hart sneller van ging slaan
BEVALLIGE MEISKES schaars gekleed
en 1000den mensen op de been
Presentatie van Autoraces, nieuwe opgepimpte snelle bakken, met meer lampjes en muziek dan heelZwolle ha ha
Uitzinnige menigte, natuurlijk met gemeleerd buitenlandse toeristen waaronder een olie sjeik en 2 prinsessen uit OMAN op de foto natuurlijk en Moon je kreeg de groeten van ze, en waneer je weer kwam, {ik mocht mee deze keer }

Moe maar voldaan weer int hotel
morgen net zoals jullie thuis ook gewoon weer vroeg opstaan ????

waarom gien je hebt toch vakantie???
juist om 0.600uur staat er een bussie klaar om ons naar Kanchanaburi te brengen alwaar de spannende dagen met Raften Fietsen Olifanten rijden gaan mee maken
We slapen in hutten OP de rivier
back to the basic dus geen internet voor 3 dagen
DAAROM NU 2 VERSLAGJES

lieve TAM beterschap de smsjes werken dus,en je weet wie je kan bellen he !!!!
en doen hoor......
lieve knuffel van ons en beterschap

Boaz, ja net zo warm als bij jou dus, de stad is nog net zo spannend als vorig jaar
TUKTUKjes rijden volgens mij nog harder en nog meer lampjes aan boord ha ha alleen zonder wuppies deze keer
Ik heb mailtje van school terug gehad, volgende week ouderavond had ze mijn bevindinge op Curacoa doorgemailt , waren ze blij mee, gaan ze gebruiken.

Lieve mensen geen idee of de fotoos er opstaan maar ik ga afsluiten morgen weer vroeg dag
LOVE JOU ALL

en ja er zullen wel vouten in staan , maar 1 letter verkeerd en het toetsenbord schakeld over op thaise letter tekens
ook werkt de komma s niet

kijkeensaan

ha ha ha geen idee wat er staat maar ik hoop dat ut netjes is,

sawadie
Gienie

foto uploaden lukt dus niet PC int hotel liep vast de receptiemeneer keek geirriteerd dus ik ga stoppen
WAAR IS Bootje als je hem nodig bent ha ha

Had al wel een mapje gemaakt in mijn documenten, maaruh adobe werkt niet
wie weet later , en anders allemaal maar keertje op de thee fotoboekjes kijken

• 13 Februari 2011 - 14:54

Nicky:

Hoi Gienie en Sharon,

Leuk om de reis ervaringen weer te lezen.
    Jullie hebben al weer zat mee gemaakt.
    Veel plezier de komende dagen.
    Kus en liefs van ons allemaal uit Almelo.

• 13 Februari 2011 - 15:52

Mariet En Ria:

Hallo lieverds,

Wat een belevenissen weer, wat een avontuur, prachtig. Kun je een beetje warmte deze kant op sturen het is hier heel koud. Maar gelukkig was het vrouwtje het weekend weer thuis en was het heerlijk warm. Dames geniet van deze mooie avonturen en we volgen jullie op de voet.

liefs en knuffels.
    xxx

• 14 Februari 2011 - 06:35

Boaz:

Nou dames,

toe maar weer, leuk allemaal hoor.

ik hoop dat de sms ook van mij aan komt:S
    maar ik ga slapen hou van jullie en doe voorzichtig.

Kus Boaz

• 14 Februari 2011 - 16:10

Nathalie En Sam:

Haha ik zie Sharon inderdaad overal al lekker genieten en eten in de garnalen. Je hebt nog gelijk meis geniet er maar van.

Ik hoop voor jullie dat jullie een beetje kunnen slapen in het hutje op de rivier. Wat zal dat een hele ervaring zijn.

Geniet er maar van.

Lieve groetjes Nathalie en een knuffel van Sam. Mis je nu al en het duurt nog zo lang, maar met wie moet ik nu gezellig thee drinken. Sam vroeg al :-) wanneer komt Sharon nou weer hahaha

• 14 Februari 2011 - 20:48

Tamara En Loena:

hoi lieverds, fijn om te weten dat sms werkt, ik ben al wat beter... maar ja hing er al tegen an he!
    herrick heeft vandaag mijn auto gehaald, dus dat word ook regeld! gelukkig
    ik ga lekker naar bed nu.. dikke knuffel en zoen voor jullie xx tam en de poek

en boaz hou ook van jou natuurlijk en mis je ook!
    xx

• 17 Februari 2011 - 07:55

Nicky:

Hoi Gienie en Sharon,

We doen het maar even zo ..... Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Tamara.

Veel plezier nog en we kijken al weer uit naar het volgende verslag.

Groetjes, kus en liefs van ons allemaal uit Almelo